Enjoy Your Run

Geef jezelf een energieboost
Start running!

Even voorstellen

Mijn naam is Anita Klok. Vanaf mijn jeugd heb ik verschillende takken van sport beoefend. Het bewegen gaf mij het gevoel van vrijheid, ontspanning, het willen presteren en plezier.

In de jaren ’90 ben ik gaan hardlopen. Bij de Atletiek Unie heb ik verschillende diploma’s behaald, w.o. “Trainer Loopgroepen en Jeugd Atletiekleider”. Regelmatig volg ik bijscholingen en clinics om mezelf verder te scholen op het vlak van looptrainingen.

Geruime tijd heb ik looptrainingen verzorgd bij een atletiekvereniging in Soest. Ook heb ik bij deze vereniging met veel enthousiasme de schoolatletiekdagen mede helpen vorm te geven.

Tijdens de training maakt het me blij om mijn gedachtegoed rondom het lopen met de hardloper te delen en dat de hardloper aan de trainingen veel loopplezier beleeft.

Enjoy Your Run

Voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper zijn onze trainingen geschikt. Daarnaast zijn de trainingen gevarieerd, waardoor het lichaam op verschillende manieren geprikkeld wordt en in een stijgende lijn vooruitgang boekt.

Wat anderen zeggen

"Wat heb ik genoten van de trainingen. Heerlijk in de bossen of door de polder. Anita kent elk plekje en stemt het af op de doelstelling van de training. Ik heb veel geleerd, ook hoe ik blessure-vrij (!) kan lopen. Anita bedankt!"

Contact

Enjoy Your Run
Anita Klok

06 28 42 42 08
info@enjoyyourrun.nl