Enjoy Your Run

Geef jezelf een energieboost
Start running!

Referenties

Wim

Heerlijk om met een groep te trainen die aangevoerd wordt door Anita, wát een enthousiasme! Heel adequaat geeft Anita loopinstructie die écht werkt!

Irma

Wat heb ik genoten van de trainingen. Heerlijk in de bossen of door de polder. Anita kent elk plekje en stemt het af op de doelstelling van de training. Ik heb veel geleerd, ook hoe ik blessure-vrij (!) kan lopen. Anita bedankt!

Charlotte

Ik liep al 20 jaar hard (voor mezelf) maar heb nu door 8 lessen Enjoy Your Run, nieuw inspirerend oefenmateriaal voor de komende 10 jaar!

Bert

Anita heeft mij advies gegeven over mijn loopschoenen. Jaren heb ik last gehad van mijn achillespees. Dacht eraan te stoppen met hardlopen.

Irene

Mooi! Veel kennis in 8 lessen: Anita leerde mij handige hardloop tips over ademhaling, houding en techniek.

Astrid

Daar waar ik vorig jaar al niet meer kon, ben ik nu nog aan het inlopen! Van moe naar energiek en mentaal sterker: het gevolg van een goede training!

Enjoy Your Run

Voor zowel de beginnende als de gevorderde hardloper zijn onze trainingen geschikt. Daarnaast zijn de trainingen gevarieerd, waardoor het lichaam op verschillende manieren geprikkeld wordt en in een stijgende lijn vooruitgang boekt.

Wat anderen zeggen

"Wat heb ik genoten van de trainingen. Heerlijk in de bossen of door de polder. Anita kent elk plekje en stemt het af op de doelstelling van de training. Ik heb veel geleerd, ook hoe ik blessure-vrij (!) kan lopen. Anita bedankt!"

Contact

Enjoy Your Run
Anita Klok

06 28 42 42 08
info@enjoyyourrun.nl